Společenství Vranov u Brna

Archiv článků

  Příští setkání bude v sobotu 16.3. v 16 hodin.
Milí terciáři a přátelé,  z důvodu velké vytíženosti kněží dochází ke změně. Počínaje prosincem se budeme scházet vždy 3.sobotu v měsíci v obvyklém čase. Změny termínu setkání budou jen výjimečně (z nějakého důležitého důvodu) a budou včas oznámeny.

Kontaktní emaily

05.06.2023 10:50
Eva Sedláčková, korektorka - eva.minima@seznam.cz

Nová rada T.O.M.

05.06.2023 10:37
Při červnovém setkání byla tajným hlasováním zvolena nová rada T.O.M. ve složení Eva Sedláčková, Jana Kalodová, Miloš Muzikář a Michal Slavík. Novou korektorkou byla radou zvolena Eva Sedláčková.

Změna v radě T.O.M.

29.11.2021 16:47
Po úmrtí naší drahé sestry Lenky byla novou členkou rady zvolena Jana Kalodová.

Nová rada T.O.M.

06.06.2020 21:16
Dnes byla tajným hlasováním terciářů zvolena nová rada T.O.M. V nové radě jsou Dana Dražková, Lenka Kolaříková, Eva Sedláčková, Miloš Muzikář a Bohumil Bradáč. Novým korektorem byl radou zvolen Miloš Muzikář.
Modlitbu za vyprošení lásky najdete v odkazu Modlitby (úplně dole).
První týden v červenci navštívil o. generál Vranov a Lenka mu položila pár otázek do farního zpravodaje. Odpověděl mailem a Eva (díky!) to přeložila. Interview najdete zde.
Nabídka ručních výrobků terciářky Lenky Marie https://www.ateliercharitas.cz/  
    Paulánská komunita v Kamerunu asi teď prožívá nelehké období, prosí o modlitbu. Navrhujeme proto, abychom se každý podle svých možností modlili každý večer mezi 20-23 hod "naši" paulánskou modlitbu Trojjediný Bože,... Spojíme se tak všichni v jednom úmyslu. Zahrňme do něj i celý řád...
Záznamy: 1 - 10 ze 10